nieuws

CBRE: een kwart meer omzet in eerste kwartaal

Financieel

CB Richard Ellis, de internationaal opererende vastgoedadviseur met een notering aan de beurs van New York, heeft in het eerste kwartaal van 2006 de omzet flink zien stijgen.

In totaal bedroeg de omzet 680,1 miljoen dollar, dat is 26 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. De onderneming wist opnieuw te profiteren van de wereldwijd aantrekkende vastgoedmarkten. Procentueel gezien was de toename van de omzet het grootst in de Aziatische regio, waar met name de acquisitie van het Japanse Ikoma CB Richard Ellis bijdroeg aan de hogere omzet. Ook de Emea-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) liet in de eerste drie maanden van het jaar goede resultaten zien; de omzet steeg met 32 procent naar 135,2 miljoen dollar.

Reageer op dit artikel