nieuws

beursgang phanos en annexum invest op handen

Financieel

Na TCN overwegen ook Phanos Vastgoed en Annexum Invest een beursnotering.

Dat meldde het Financieele Dagblad gisteren. Ook Breevast, dat onlangs VHS aankocht van zakenman Ed Maas, zou klaar zijn voor het Damrak. Er lijkt sprake van een trend. Eerder maakten Rodamco Europe en Homburg International de gang naar het Damrak. Volgens Huib Boissevain, directeur van Annexum Invest, is ‘het klimaat uitstekend’. Vastgoed wordt steeds belangrijker als beleggingscategorie. De aantrekkelijkheid van Nederlandse vastgoedfondsen zit hem vooral in het hoge dividendrendement, stelt vastgoedanalist Henk Brouwer van AEK. Vooral de internationale winkelportefeuilles van de vastgoedfondsen staken er met kop en schouder bovenuit, aldus Brouwer.

Reageer op dit artikel