nieuws

beurs wtc rotterdam boekt beter resultaat

Financieel

Het Beurs World Trade Center in Rotterdam heeft in 2005 een nettoresultaat na belastingen behaald van 2,8 miljoen euro.

In 2004 bedroeg het nettoresultaat na belastingen 2,2 miljoen euro. Het betere resultaat, volgens de directie tegen de verwachting in, is enerzijds het gevolg van hogere opbrengsten bij kantoor- en winkelverhuur door een aantal grote verhuurtransacties, en anderzijds het gevolg van een onverwachte toename van boekingen bij het Congres Centrum, waarvan ook de horeca heeft geprofiteerd. De parkeergarages hebben eveneens betere resultaten geboekt. Kostenbeheersing heeft volgens de directie ook bijgedragen aan het behaalde resultaat. Het huurprijsniveau voor de kantoorruimte is in het Beurs WTC voor nieuwe huurders gelijk gehouden aan het niveau van 2004, variërend van 162 euro tot 219 euro per m2 per jaar.

Reageer op dit artikel