nieuws

bafin keurt equal retail immofund i goed

Financieel

Equal Real Estate GmbH in Frankfurt am Main heeft van de Duitse toezichthouder BaFin toestemming gekregen het vastgoedfonds Equal Retail ImmoFund I in de markt te zetten.

Het fonds investeert in vijf voedselgerelateerde winkelbeleggingen in Duitsland. Het investeringsvolume bedraagt 16 miljoen euro met een verwachte gemiddelde return on investment (ROI) van bijna 8 procent.Equal Real Estate richt op dit moment ook Equal Retail ImmoFund II op. Dit fonds zal eenzelfde structuur krijgen als het eerste fonds met een investeringsvolume van 25 miljoen euro. Equal Real Estate bereidt ook een aantal residentiële fondsen in Duitsland voor.De Equal Group is een Nederlandse onderneming, actief in Duitsland. Arjan van der Kooij treedt op als CEO, Willem de Vries is CIO en Hans J. Klaver CFO. De Equal Group is nauw gelieerd aan de private Nederlandse vastgoedinvesteringsgroep Tresforte.

Reageer op dit artikel