nieuws

Holland ConTech & PropTech wint Global PropTech Award

Data en technologie

Holland ConTech & PropTech wint Global PropTech Award

Netwerkorganisatie Holland ConTech & PropTech heeft in de categorie ‘Top Association’ een Global PropTech Award 2019 gewonnen.

De prijsuitreiking vond woensdagmiddag plaats tijdens de Mipim  PropTech in New York. De prijzen werden uitgereikt door Aaron Block, Co-Founder en Managing Partner van MetaProp.

De Global PropTech Awards erkennen individuen, technologieën en organisaties die er alles aan doen om een positieve impact te hebben op ‘next-generation PropTech’. Andere genomineerden in de categorie ‘Top Association’ waren de Real Estate Board of New York, UK PropTech Association, PropTech Colombia en Women in PropTech.

Na de RICS in 2017 en CoreNet Global in 2018 was het in 2019 de beurt aan Holland ConTech & PropTech om de prijs in ontvangst te nemen.

‘Ik ben super trots op deze award! We zijn met Holland ConTech & PropTech al 4.5 jaar keihard aan het werk om de bouw- en vastgoedsector innovatiever en duurzamer te maken. Ik ben dan ook super blij dat we nu deze internationale waardering krijgen’,  aldus een blije Wouter Truffino.

Reageer op dit artikel