nieuws

Peek & Cloppenburg gaat omnichannel met webshop in Nederland

Data en technologie

Peek & Cloppenburg gaat omnichannel met webshop in Nederland
Peek & Cloppenburg

De Duitse modeketen Peek & Cloppenburg start via dochteronderneming Fashion ID een webshop met de naam Peek-Cloppenburg.nl.

De winkelketen heeft fysieke vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Het online verkoopkanaal maakt gebruik van de ervaringen die tot nu toe zijn opgedaan met webshops in Duitsland, Oostenrijk en Polen.

Het bedrijf beschouwt de webshop als belangrijke standaard in de klantenservice, en ziet groot potentieel in de Nederlandse markt om zijn omnichannelstrategie te realiseren. ‘Nederland is voor ons een spannende markt’, vertelt algemeen directeur Nicolay Merkt van Fashion ID. ‘Door onze verkoopfilialen ter plaatse en onze winkels in Duitsland dicht bij de grens met Nederland hebben wij naam gemaakt als multibrand-aanbieder van hoogwaardige producten. Met de webshop kunnen wij de klant van onze fysieke winkels nu nog meer diensten aanbieden. Bovendien verheugen wij ons op nieuwe klanten die online voor het eerst kennismaken met ons assortiment.’

Honderd dagen teruggaverecht

In de webshop zijn meer dan 30.000 producten van meer dan driehonderd modemerken beschikbaar. Het aanbod omvat daarvoor exclusieve onlineartikelen en een groter assortiment schoenen. Verzending en terugzending van de artikelen zijn gratis, terwijl klanten profiteren van honderd dagen teruggaverecht. Naast alle gangbare betaalmethoden biedt de webshop een beschikbaarheidscontrole voor artikelen in de verkoopfilialen.

Reageer op dit artikel