nieuws

Newomij kiest voor Yardi

Data en technologie

Vastgoedbedrijf Newomij heeft softwarebedrijf Yardi gekozen voor het optimaliseren van het beheer van hun woningen, kantoren en retailobjecten. 

Newomij kiest voor Yardi

Newomij beheert vanaf nu al haar commercieel en residentieel vastgoed met de volledig geïntegreerde, cloudgebaseerde softwareoplossing van Yardi.  De residentiële portefeuille bestaat uit meer dan 3.600 eenheden in Nederland, gedeeltelijk gereguleerd en 400 residentiële eenheden in Duitsland. Daarnaast telt de bedrijfsportefeuille nog 125.000 m2 commercieel vastgoed en 17 retailobjecten. Alle objecten draaien nu live op Yardi Voyager-platform.

Waarheidprincipe

‘Het succes van deze implementatie betekent dat we vastgoedbeheer, consolidaties, onderhoud, juridisch beheer en documentbeheer hebben gestroomlijnd’, zegt Robert-Jan van Hamersveld, Chief Financial Officer van Newomij. ‘We profiteren nu van het feit dat we
handelen vanuit het één versie van de waarheid-principe en dat we de wijze waarop we gebruikmaken van onze vastgoedgegevens optimaliseren zodat we in staat zijn om verbeterde, transparantere rapportage in ons gehele bedrijf te leveren.’ ‘We zijn erg blij dat de eerste fase van de implementatie van Voyager bij Newomij, een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland, is voltooid,” zegt Neal Gemassmer, Vice President  International van Yardi.’

Tweede fase

In de tweede fase van de implementatie introduceert Yardi onder meer nog een toepassing voor residentiële marketing en verhuurdiensten en modules ten behoeve van kostenraming, budgettering en het analyseren van data.

Reageer op dit artikel