nieuws

Newomij kiest voor Yardi-platform

Data en technologie

Vastgoedonderneming Newomij heeft voor Yardi gekozen als technologiepartner voor het optimaliseren van het management van haar woning, kantoor en winkelportefeuille.

Newomij kiest voor Yardi-platform

Dat laat vastgoedsoftware aanbieder Yardi Systems weten. De  portefeuille, waaronder 3600 woningen, 125.000 m2 commercieel vastgoed en 17 retailobjecten van Newomij, draait nu op het Yardi Voyager platform.

‘Door deze implementatie kunnen we het property management, het financieel beheer, het onderhoud en het document management verder optimaliseren’, aldus Robert-Jan Hamersveld, cfo bij Newomij. Volgens hem is het door het verbeterde databeheer  ook mogelijk om transparanter te rapporteren.

In een volgende fase van de implementatie worden onder andere RentCafé, voor woningverhuur en residentiële marketing,  en Commercialcafé, een service portaal en app voor huurders van commercieel vastgoed, ingevoerd.

Reageer op dit artikel