nieuws

200 gebouwen krijgen kantoor app

Data en technologie

Croonwolter&dros en Office App zijn recent een samenwerking aangegaan om 200 gebouwen te voorzien van een app waarbij alle faciliteiten, diensten en services van een gebouw samen komen.

200 gebouwen krijgen kantoor app

Vanaf oktober 2019 zullen alle gebouwen geleidelijk aan een digitale upgrade krijgen door aan de medewerkers een totaal platform te bieden met toegang tot alle faciliteiten, diensten en services in een gebouw.

De CCO & Co-Founder van Office App, Iain Thompson, ziet de samenwerking als een kans voor verbetering van de gebruikerservaring van medewerkers in gebouwen: ‘Wij kunnen nu de Office App integreren in 200 gebouwen van een sterke speler als Croonwolter&dros. Dit zorgt ervoor dat we meer inzicht kunnen krijgen in hoe de eindgebruikers hun werkplek ervaren.’

Daarnaast dient de app als platform voor community- en events om medewerkers meer met elkaar te verbinden. Bas Ambachtsheer, directeur Croonwolter&dros, zegt: ‘Door intelligente technologische oplossingen in te zetten zorgen wij dat klanten zo optimaal mogelijk kunnen presteren op hun werkplek en makkelijker met elkaar in contact kunnen komen. Dankzij onze samenwerking met Office App kunnen wij nu een completer pakket aan oplossingen hiervoor bieden.’

De app verzamelt geavanceerde data over hoe ruimtes in het pand worden gebruikt en meet de tevredenheid van medewerkers. De data kan ook worden gebruikt om inzicht te geven hoe ruimtes en faciliteiten in het pand efficiënter kunnen worden gebruikt.

Reageer op dit artikel