nieuws

Nieuwe leden Global PropTech platform

Data en technologie

WeWork, Spaceti en VTS hebben zich aangesloten bij het Global PropTech platform, dat in maart werd gelanceerd tijdens de internationale vastgoedbeurs Mipim in Cannes.

Nieuwe leden Global PropTech platform

Tijdens de lancering van het wereldwijde innovatieplatform voor de bouw-en vastgoedsector werd ook bekend gemaakt dat het Amerikaanse logistieke vastgoedbedrijf Prologis de eerste partner is van dit initiatief van  de Nederlander Wouter Truffino, 0prichter van Holland ConTech & PropTech en Global PropTech.

Global PropTech kent drie activiteiten: Global PropTech Online, Global PropTech Leaders, en Global PropTech Channel. Truffino’s doel is het wereldwijd samenbrengen van innovatieve vastgoedbedrijven en de beste PropTech via  fysieke en online bijeenkomsten om zo te komen tot een betere bebouwde omgeving.

WeWork biedt flexibele kantooroplossingen voor startups tot multinationals en telt meer dan 400.000 gebruikers wereldwijd.

Tijdens de finale van de Mipim Startup Competitie 2019 kwam het Tjechische bedrijf Spaceti als overtuigende winnaar uit de bus. Het bedrijf van Aakashi Ravi integreert in zijn systeem voor het managen van smart buildings sensoren, data-analyse en een app voor efficiënt beheer en tal van functies voor gebouwgebruikers.

Het Amerikaanse bedrijf  VTS is het leidende verhuur en asset managementplatform in de commercieel vastgoedsector.

Global PropTech platform is ook sterk vertegenwoordigd tijdens de tweede editie van de internationale Mipim PropTech Europe, die plaats  vindt in Parijs op 1 en 2 juli in het evenementencomplex Centquatre-Paris. Het centrale thema dit jaar is ‘Matching Users Expectations’ oftewel tegemoetkomen aan de verwachtingen van gebruikers. De focus zal daarbij liggen  op gebruikers en huurders van gebouwen en  stadsbewoner. De vorige editie vond plaats in juni 2018 in Parijs.

Reageer op dit artikel