nieuws

Initiatief voor meer digitale transparantie bij deals

Data en technologie Premium

Initiatief voor meer digitale transparantie bij deals
Ger Jaarsma, foto Ton Borsboom

Betrouwbare informatie is essentieel bij complexe vastgoedtransacties. Daarom ondertekenden een aantal belangenorganisaties de intentie om de ketenpartners een volledig digitaal beeld te gaan bieden.

HDN (Hypotheken Data Netwerk), Kadaster, KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie) en NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) hebben de intentieverklaring Zorgeloos Vastgoed ondertekend. Daarmee moet er een betere dienstverlening voor de consument en de ketenpartners in vastgoed komen. De vastgoedsector staat voor flinke uitdagingen zoals verduurzaming, digitalisering en complexere vastgoedtransacties en …