nieuws

Aareon neemt belang in Nederlands PropTech-bedrijf Osre

Data en technologie Premium

Aareon neemt belang in Nederlands PropTech-bedrijf Osre
Van links naar rechts: Hero de Klaver, Jurjen Thomas, Dr. Imad Abdallah, Arjan van Meer, Jeroen Kuiper

Het doel van de samenwerking in Nederland is om de software van OSRE te integreren in Aareon Smart World en gezamenlijk markten te ontwikkelen. Osre maakt transacties van verkoop en verhuur van onroerend goed efficiënter via haar digitale platform.

Aareon, Europees leverancier van systemen en adviesdiensten voor de vastgoedsector en zijn partners, heeft een belang van 19 procent verworven in het Nederlandse PropTech-bedrijf Osre,  in Amsterdam. Voorheen heette Aareon  SG Automatisering,  hun oplossingen worden gebruikt voor de administratie …