nieuws

Tweede editie Mipim PropTech Europe in Parijs

Data en technologie

De tweede editie van de internationele  proptech beurs Mipim PropTech Europe vindt plaats in Parijs op 1 en 2 juli in het evenementencomplex Centquatre-Paris.

Tweede editie Mipim PropTech Europe in Parijs

Het centrale thema dit jaar is ‘Matching Users Expectations’ oftewel tegemoetkomen aan de verwachtingen van gebruikers. De focus zal daarbij liggen  op gebruikers en huurders van gebouwen en  stadsbewoner. De vorige editie vond plaats in juni 2018 in Parijs.

Mipim PropTech Europe is in korte tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste platforms in Europa voor technologische innovatie in de vastgoedsector. Proptech is een samenstelling van property en technology.

Mipim Proptech Europe is onderdeel van de wereldwijde Mipim Startup Competitie, die in samenwerking wordt georganiseerd met partner MetaProp in New York. De winnaars van vorig jaar in Parijs, New York en Hong Kong (Mipim Azië) kruisen volgende maand de degens tijdens Mipim 2019 in Cannes.

WeWork, aanbieder van flexibele kantoorruimte, en internationaal vastgoedadviseur JLL zijn partner voor zowel het proptech evenement in Parijs, New York en Hongkong.

Reageer op dit artikel