nieuws

Studentenhuisvester HousingAnywhere maakt het nog makkelijker

Data en technologie Premium

Huurders van HousingAnywhere kunnen vanaf vandaag gebruik maken van ‘instant booking’ en verbeterde filters, en verhuurders hebben vanaf nu realtime inzicht in betalingstransacties.

Studentenhuisvester HousingAnywhere maakt het nog makkelijker
Djordy-Seelmann-CEO-HousingAnywhere

HousingAnywhere.com, het  internationale huisvestingsplatform voor studenten en werkende jongeren, lanceert een aantal innovatieve bètafunctionaliteiten voor zowel huurders als verhuurders. Veel digitaal gemak dus.  Ze willen de woningmarkt transparanter, efficiënter en toegankelijker te maken, zegt Djordy Seelmann, CEO van HousingAnywhere. HousingAnywhere is een huisvestingsplatform voor internationale studenten met meer dan 50.000 actieve advertenties …