nieuws

Bookings2work gaat internationaal

Data en technologie

Bookings2work gaat internationaal
Patrick Kremer en Gabrielle Henskens

Het werkplekkenaanbod van We Work op veertig locaties in vier landen komt op de website Bookings2work.com.

Door de samenwerking is Bookings2work.com naar eigen zeggen de eerste online makelaar voor We Work. Via Bookings2work.com kunnen klanten online een werkplek, vergader- of kantoorruimte zoeken, reserveren, boeken en betalen.

De eerste tien vestigingen van We Work in Londen staan al live. De komende weken volgen 24 andere filialen in Londen, twee in Nederland, zes in Duitsland en één in Ierland.

‘Met We Work kunnen we ons platform op internationaal niveau brengen’, zegt Patrick Kremer, oprichter en ceo van Bookings2work.com. ‘We kunnen meegroeien in de markt voor full service werkplekken, die in Londen al bijna groter is dan de traditionele markt voor het verhuren van leegstaande kantoorgebouwen.’ Gabrielle Henskens, medeoprichter en manager operations van Bookings2work.com: ‘Ik kijk er erg naar uit om Bookings2work.com verder uit te rollen met de mensen van WeWork.’

In Londen zijn full service werkplekken goed voor 30 tot 40 procent van het totaal. In Nederland is dat 3 tot 4 procent. Met de snelle groei van aanbieders zoals Regus, Tribes, HNK en The Office Operators zal dit percentage in Nederland snel verdubbelen, stelt Bookings2work.com.

Reageer op dit artikel