nieuws

Funda lanceert contentplatform voor totale wooncyclus

Data en technologie

Funda lanceert contentplatform voor totale wooncyclus

Funda introduceert Funda thuis. Het contentplatform moet antwoord bieden op alle vragen rondom wonen en wordt onderdeel van de website Funda.

Rondom kopen, wonen en verkopen komen tal van andere belangrijke beslissingen om de hoek kijken en spelen ontelbare factoren een rol. Financiële aangelegenheden, juridische aspecten, verbouwen, verhuizen, de buurt. Daaraan wordt aandacht besteed op Funda thuis. De content wordt gemaakt door een redactie van ervaren copywriters en creatieven.

Bezoekers moeten betrouwbare informatie krijgen, inspiratie en antwoorden op alle vragen die met wonen te maken hebben. De informatie kan allerlei vormen aannemen: van video’s als ‘hoe is het om te wonen in…. een watertoren’ tot checklists voor de verkoop van een huis, van uitleg over de regelgeving voor een uitbouw tot woonclichés. Hierbij zal Funda ook samenwerken met partner-experts die bezoekers verdieping op woongerelateerde onderwerpen kunnen bieden met ‘branded content’.

De verbreding past in een reeks initiatieven waarmee Funda zijn bezoekers beter van dienst wil zijn. Ze konden al informatie over de buurt terugvinden op Funda, maar binnen zes maanden introduceert Funda ook informatie over scholen in de buurt en de reistijden naar populaire bestemmingen in de omgeving.

Reageer op dit artikel