nieuws

Het belang van buiteninrichting voor bedrijfsterreinen

Data en technologie

Het belang van buiteninrichting voor bedrijfsterreinen
Erdi

Een aangename werkomgeving verhoogt de waarde en zorgt voor een groter waarde behoud van het bedrijventerrein.

De tijd van oude stoffige burelen, grote donkere fabrieken en steriele werkomgevingen is voorbij. De werknemer zoekt meerwaarde, zowel privé als op de werkvloer en een aangename werkomgeving draagt hier aan bij. Het bedrijf en het bedrijventerrein is het uitgangsbord geworden van de onderneming. De positieve bijdrage van een mooie en professionele inrichting van het bedrijventerrein is dus niet te onderschatten. Dit is de investeerders in bedrijvenvastgoed ook opgevallen die steeds meer op zoek gaan naar het totaalpakket.

Straatmeubilair
Met behulp van het gepaste straatmeubilair kun je de omgeving rond het bedrijf alvast opwaarderen. Zorg bijvoorbeeld voor wat banken of mooie verlichting. Hier kunnen medewerkers tijdens een zonnige namiddag hun lunch nuttigen.

Ook voor de ontvangst van cliënteel of leveranciers is een professionele uitnodigende uitstraling van het bedrijf van belang. Hier kan het gepaste straatmeubilair een oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld ook aan een laadpaal voor elektrische wagens, bloem- en plantenbakken of trappen in tegels of stenen, die zorgen voor structuur op het bedrijventerrein.

Investeerders
Kopers van bedrijventerreinen bij wijze van investering gaan steeds meer op zoek naar het totaalpakket. Een bedrijvenpark of bedrijventerrein waar niet enkel functionaliteit maar ook een uitnodigende omgeving en een aangename werkplek te vinden zijn lokt potentiële investeerders.

Besluit
Onderschat het belang van een mooi verzorgd bedrijventerrein niet. De werknemerstevredenheid verhoogt wanneer mensen kunnen werken in een rustige omgeving. Daarnaast duidt een onderhouden bedrijventerrein op professionaliteit, iets waar potentiële klanten veel belang aan hechten. Ontwerp een mooi en verzorgd terrein voor je bedrijf en merk dat je vastgoed zijn waarde voor vastgoedinvesteerders zal behouden.

Reageer op dit artikel