video

CBRE Global Investors: Facts & Figures

Beleggingen

CBRE Global Investors: Facts & Figures

CBRE Global Investors in Nederland is onderdeel van het CBRE Global Investors EMEA platform met 15 kantoren in 15 landen en investeringen in 18 Europese landen. Bekijk de video voor de laatste facts & figures van CBRE Global Investors EMEA.

CBRE Global Investors investeert in duurzame en toekomstbestendige vastgoedoplossingen zodat we, elke dag opnieuw, de wensen en verwachtingen van onze klanten overtreffen. De professionals van CBRE GlobaI Investors zijn toonaangevend in de sector en nemen verantwoordelijkheid voor de impact die hun werk heeft op de gebouwde omgeving en daarmee op de samenleving. Ze zijn gericht op innovatie en continue uitbreiding van hun kennis en expertise.

Als investeerder zijn we ons bewust van onze lange termijn verantwoordelijkheid voor de plekken waarin we investeren. Plekken die wonen, werken, winkelen en recreëren combineren. Daarom dragen we actief bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid in deze gebieden terwijl we tegelijkertijd investeren in moderne services en innovatieve technologieën die antwoord geven op de voortdurend veranderende manieren waarop mensen willen wonen, werken en leven.

Bezoek het partnerdossier van CBRE Global Investors op Vastgoedmarkt.nl.

Video

Reageer op dit artikel