nieuws

Wat betaalde Urban Industrial voor 14.500 m2 bedrijfsruimte?

Beleggingen

Wat betaalde Urban Industrial voor 14.500 m2 bedrijfsruimte?

Urban Industrial heeft in oktober het bedrijfsgebouw aan de Keulsche Vaart 24-52 in Breukelen gekocht ten behoeve van haar lange termijn strategie.

Het betreft een bedrijfsruimte van in totaal 14.500 m2,  bestaande uit 16 units op een zichtlocatie langs de A2. Urban Industrial heeft het gebouw volledig leeg gekocht. Volgens onderzoek van Vastgoedmarkt in het Kadaster is 5,6 miljoen euro betaald.

Direct na aankoop heeft Urban Industrial diverse investeringen in het gebouw gedaan. Dit heeft geleid tot het aantrekken van drie verschillende huurders, waardoor er inmiddels circa 11.500 m2 verhuurd is. Van de 16 units zijn er momenteel nog vier beschikbaar voor de verhuur.

Adviseur

De verhuur is mede tot stand gebracht door JLL.

Reageer op dit artikel