nieuws

Wat betaalde Bridges voor kantoren in Leusden?

Beleggingen

Wat betaalde Bridges voor kantoren in Leusden?

Bridges Real Estate heeft een kantorencomplex aan de Storkstraat 8 – 14 in Leusden gekocht.

Dat meldt Savills, dat de transactie namens de verkoper begeleidde. De twee kantoorgebouwen van in totaal 17.675 m2 en een garage van 528 parkeerplaatsen zijn volledig verhuurd aan Achmea. In het verleden was Storkstraat 8-10 in Leusden het adres van SNS Property Finance.

Het complex ligt op business park De Horst in Leusden, op enkele kilometers van de historische binnenstad van Amersfoort en in de nabijheid van snelweg A28.

Voor Bridges Real Estate is het de grootste aankoop van een kantorencomplex tot nu toe. De vastgoedonderneming van de familie Vermaat wil de locatie verder optimaliseren met actief management.

Reinier Wegman, director investment bij Savills, zegt: ‘Deze transactie onderstreept de groeiende interesse van investeerders in objecten gelegen op secundaire locaties.’

Akte van levering

Verkoper van het complex is een dochteronderneming van een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf. Simmons & Simmons stond verkoper juridisch bij.

De prijs bedroeg 17.050.000 euro, blijkt uit de akte van levering. De verkoper is Arc Achneth001, gevestigd in New York.

Reageer op dit artikel