nieuws

TW Residential verwerft 28 appartementen

Beleggingen

TW Residential verwerft 28 appartementen

Namens een particuliere belegger heeft TW Residential 28 appartementen in Arnhem aangekocht van GWK Clairendael.

Het complex ligt aan de Rappardstraat 30-1 tm 30-28 in Arnhem en is opgeleverd in juli 2019. Binnen twee maanden na oplevering was het complex vrijwel volledig verhuurd. Het gebouw is zeer energiezuinig uitgevoerd waarbij elk appartement bijvoorbeeld beschikt over zijn eigen zonnepanelen op het dak.

De appartementen liggen in de woonwijk Klarendal, midden in het modekwartier van Arnhem. In de nabije  omgeving zijn diverse cafés, restaurants, ateliers en speciaalzaakjes te vinden. Het complex beschikt naast de woningen over 17 parkeerplaatsen op eigen terrein.

TW Residential is een niche-speler op de Nederlandse woningmarkt en investeert ten behoeve van cliënten in woningbeleggingen.  Het bedrijf heeft de particuliere investeerder geadviseerd bij de aankoop.

Reageer op dit artikel