nieuws

Syntrus voegt gros Zaanse seniorenwoningen toe

Beleggingen

Syntrus Achmea voegt 144 nog te bouwen  seniorerenwoningen in Zaandam aan het Achmea Dutch Residential Fund toe. 

Syntrus voegt gros Zaanse seniorenwoningen toe
Een impressie van het toekomstige Burano-complex in Zaandam

Aan het Mahoniehout in Zaandam is ontwikkelende bouwer Stebru officieel gestart met de bouw van Burano, een complex van 144 levensloopbestendige appartementen met zorgvoorzieningen.

Gasloos realiseren

Het complex, Burano genaamd, komt op de plek van het voormalige gebouw van Post NL dat al langere tijd leeg stond. Nadat de vergunning al was verleend, hebben Stebru, de gemeente en Syntrus Achmea samengewerkt om de appartementen alsnog gasloos te realiseren met behulp van warmte-koudeopslag. De ruimte in de plint van Burano is deels verhuurd aan de Zorgcirkel, die zorg aan huis zal gaan leveren in de bovengelegen appartementen. Nog circa 200 m2 in de plint is beschikbaar voor de verhuur.

Zaanse Helden

De 144 appartementen van Burano maken deel uit van een grootschalige gebiedsontwikkeling in het stationsgebied van Zaanstad. Komende jaren worden hier door Stebru in samenwerking met Impact Vastgoed tevens De Zaanse Helden ontwikkeld en gebouwd. Het totaal bestaat uit circa 750 woningen en 2.000 m2 commerciële ruimte.

Reageer op dit artikel