nieuws

Storage Share opent vestiging in Kerkrade

Beleggingen

Storage Share opent vestiging in Kerkrade

Opslagplatform Storage Share opent aan de Sportstraat 8 in Kerkrade een nieuwe vestiging met  108 opslagunits van in totaal 700 m2 .

De voormalig bedrijfshal van Sync Grafimedia is in opdracht van Storage Share omgebouwd tot opslagunits. ‘Deze opslagunits worden voornamelijk verhuurd aan particulieren die op zoek zijn naar een tijdelijke plaats voor inboedels’, vertelt Julian Doorten, mede-oprichter van Storage Share. ‘Daarnaast zien we ook dat veel ZZP’ers met gereedschap of ondernemers ruimtes huren.’

Storage Share verhuurt op ongeveer veertig locaties leegstaand vastgoed als tijdelijke opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Dit zijn enerzijds kantoren die langdurig leeg staan en vanwege de locatie of het voorzieningenniveau niet langer geschikt zijn als kantoorruimte. Anderzijds verhuurt Storage Share bedrijfshallen die compleet verbouwd worden en voor de lange termijn ingezet worden voor de opslag van inboedels en bedrijfsvoorraden.

Reageer op dit artikel