nieuws

Renpart koopt vier winkelcentra voor 60 miljoen euro

Beleggingen

Renpart koopt vier winkelcentra voor 60 miljoen euro

Renpart Vastgoed heeft vier winkelcentra gekocht voor zijn nieuwe fonds Renpart Retail XIX.

De fondsaanbieder betaalde 60 miljoen euro voor Stadspoort in Ede, Deppenbroek in Enschede, Hanzewijk in Kampen en Overkapel in Utrecht. Verkopers van de winkelcentra met een oppervlakte van 25.000 m2 zijn vastgoedfondsen geadviseerd door Blackstone en Multi Corporation. Cushman & Wakefield trad op als adviseur van de verkopers.

Stadspoort in Ede is een gedeeltelijk overdekt wijkwinkelcentrum van 8.000 m2 met 25 winkels. Het dateert uit 1995 en is in 2017 grootschalig gerenoveerd. Onder de huurders zijn Jumbo, Albert Heijn en Action, Hema en DA drogisterijen.

Deppenbroek in Enschede is een overdekt wijkwinkelcentrum van 7.500 m2 met twintig winkels. Het dateert uit 1970 en is in 2008 grootschalig gerenoveerd. Onder de huurders zijn Albert Heijn, Dirk van den Broek, Kruidvat en Blokker.

Hanzewijk in Kampen is een wijkwinkelcentrum van 5.300 m2 met elf winkels en dateert uit 2016. Het bestaat uit twee bouwdelen. Onder de huurders zijn Jumbo, Lidl, Kruidvat en Primera.

Overkapel in Utrecht is een wijkwinkelcentrum van 4.300 m2 met veertien winkels en dateert uit 2008. Onder de huurders zijn Jumbo, Aldi, Kruidvat en Wibra.

Reageer op dit artikel