nieuws

Patrizia koopt kantoor Onderlinge

Beleggingen

Patrizia koopt kantoor Onderlinge

Meer dan 100 jaar zetelde Onderlinge ’s Gravenhage aan de Zeestraat. Dit historische kantoorpand is samen met de omliggende panden en percelen verkocht aan Patrizia.

Het verkochte vastgoed bestaat uit negen aangrenzende objecten (deels intern verbonden) en een eigen unieke binnentuin met ruime privé
parkeergelegenheid. De objecten liggen in het Zeeheldenkwartier, een van de meest prestigieuze gebieden van Den Haag. Volgens onderzoek van Vastgoedmarkt in het Kadaster heeft de Duitse vastgoedvermogensbeheerder  23 miljoen euro betaald.

Recent verhuisde Onderlinge ’s‐Gravenhage naar een modern kantoor aan de Anna van Saksenlaan nabij het zakencentrum van het Beatrixkwartier.  De nieuwe huisvesting past beter bij de huidige omvang en helpt de verzekeraar om kosten te besparen. De formele opening van het kantoorpand is op 20 november.

CBRE heeft de verkoop namens Onderlinge ’s‐Gravenhage begeleid waarbij de afdelingen Capital Markets, Capital Advisors en Development Services betrokken waren, Osborne Clarke trad op als juridisch adviseur. Patrizia werd juridisch bijgestaan door Van Doorne Advocaten en Notarissen.

Reageer op dit artikel