nieuws

Heembouw realiseert bedrijfspand Schaffenburg

Beleggingen

Heembouw realiseert bedrijfspand Schaffenburg

Op bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht, pal aan de A16, start Heembouw eind dit jaar met de realisatie van de nieuwe huisvesting voor Schaffenburg Office Furniture.

Heembouw Architecten maakte het ontwerp. Schaffenburg is een Nederlandse, producerende groothandel van kantoormeubilair met een omvangrijk dealernetwerk. Het bedrijf is groot geworden met een enorme eigen voorraad voor snelle levering.

Het nieuwe bedrijfspand bestaat uit een bedrijfshal van 4500 m2 waar ruimte is voor montage werkzaamheden en het magazijn.  Verder telt het complex een showroom op de eerste twee etages en twee lagen kantoorruimte op de bovenste etages. Het hart van het gebouw wordt gevormd door een volledig transparante laag waar ontvangst en ontmoeting samenkomen in een werkcafé met toegang tot het dakterras. Dit brengt het totaal op zes etages.

Heembouw levert de nieuwe huisvesting naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020 op.

Reageer op dit artikel