nieuws

Wat betaalde Union Street voor portefeuille Propertunity?

Beleggingen

Wat betaalde Union Street voor portefeuille Propertunity?

Propertunity heeft drie panden verkocht aan Union Street. De objecten bevinden zich in Amsterdam en in Zwolle.

In Amsterdam heeft Union Street een kantoorgebouw aan de Paasheuvelweg 1 en een kantoorgebouw aan de Elsrijkdreef 201–207 gekocht. Het object aan de Paasheuvelweg 1 is ontwikkeld in 2005. Het heeft een oppervlakte van 4.400 m2 en is verhuurd aan verschillende partijen. Het kantoorgebouw aan de Elsrijkdreef 201-207 is ontwikkeld in 2002. Het object bestaat uit 6.750 m2 en is verhuurd aan onder meer BAM.

In Zwolle kocht Union Street het winkelcentrum Diezerpoort, bestaande uit circa 7.000 m2 winkelruimte en 4.400 m2 kantoorruimte op vier verdiepingen. Het winkelcentrum heeft elf huurders waarvan de meeste behoren tot Ahold en Lidl.

Union Street werd gedurende de transactie commercieel bijgestaan door Spring Real Estate. Juridisch werden zij bijgestaan door Loyens & Loeff. Propertunity werd commercieel bijgestaan door BNP Paribas. Voor juridisch advies werden zij bijgestaan door Allen & Overy.

De prijs bedroeg 34.800.000 euro, blijkt uit de akte van levering.

Reageer op dit artikel