nieuws

Wat betaalde Union Street voor kantoor bij station Arnhem?

Beleggingen

Wat betaalde Union Street voor kantoor bij station Arnhem?
Parktoren Arnhem

Union Street Investments heeft de Parktoren in Arnhem aangekocht van Chalet Group.

De Parktoren omvat 7.500 m2 verdeeld over zestien verdiepingen en ligt naast station Arnhem Centraal aan de Nieuwe Stationsweg 20. Het complex is voor 67 procent verhuurd aan onder meer Regus, ING en de Staat der Nederlanden. Het dateert uit 2005 en is samen met de aangrenzende Rijntoren onderdeel van het gerevitaliseerde stationsgebied in Arnhem dat ontworpen is door UN Studio.

Union Street is in 2015 opgericht voor verschillende Nederlandse vastgoedmarkten. Het platform is eigendom van Monarch Alternative Capital, een vastgoedinvesteerder uit New York.

Spring Real Estate adviseerde Union Street op commercieel gebied en is verantwoordelijk voor het assetmanagement van het gebouw. Juridisch werd Union Street geadviseerd door Loyens & Loeff. Chalet Group werd commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield en juridisch door Dentons Boekel.

De prijs bedroeg 12.700.000 euro, blijkt uit de akte van levering.

Reageer op dit artikel