nieuws

Vastgoed pensioenfonds Rabo scoort het best

Beleggingen

De vastgoedportefeuille van het Rabobank Pensioenfonds, in beheer bij Syntrus Achmea, is door MSCI uitgeroepen tot het best presterende ‘Balanced Fund’ in Nederland.

Vastgoed pensioenfonds Rabo scoort het best
Het Wijnhavenkwartier in Den Haag, mede-eigendom van het Rabobank Pensioenfonds

Het Rabobank Pensioenfonds ontvangt de ‘MSCI European Property Investment Award for best performing balanced fund in the Dutch market’. De portefeuille behaalde het hoogste totaalrendement ten opzichte van de MSCI-All Property benchmark, gemeten over een periode van drie jaar tot en met december 2018. De vastgoedportefeuille behaalde de afgelopen drie jaar een gemiddeld rendement van 12,2 procent per jaar. De totale portefeuille bedroeg ultimo 2018 2,3 miljard euro.

Reageer op dit artikel