nieuws

Online bieden op voormalig politiebureau in Kralingen

Beleggingen

BOG Auctions veilt op 12 november in opdracht van de Politie online een voormalig politiebureau in de Rotterdamse wijk Kralingen.

Online bieden op voormalig politiebureau in Kralingen
Het voormalige politiebureau aan de Hoflaan 134 in Rotterdam

Voor de veiling van het politiebureau, gebouwd in 1897 en gelegen aan de Hoflaan 134, heeft de Politie Cushman & Wakefield als begeleidend makelaar in de arm genomen. Het pand, waarop een woonbestemming rust,  heeft een bvo van 581 m2.  Ongeveer 200 m2 hiervan is al voor onbepaalde tijd verhuurd als woonruimte. De jaarhuur hiervan bedraagt 2. 472 euro.

Beschermd stadsgezicht

De wijk kent een groot aantal gemeentelijke en rijksmonumenten en het geheel is een beschermd stadgezicht. Het onderhavige object is geen officieel monument. Het specifieke deel waar het voormalige politiebureau staat behoort volgens de tekst op biedboek.nl tot de rijkste stukjes van Nederland.

Reageer op dit artikel