nieuws

Nog vier andere politiebureaus onder de digitale hamer

Beleggingen

Op 12 november wordt niet alleen het oude politiebureau in Rotterdam-Kralingen online geveild, maar ook een voormalige bureau van de hermandad in Crooswijk. 

Nog vier andere politiebureaus onder de digitale hamer
Het voormalige politiebureau aan de Boezemsingel

De verkoop van het voormalige politiebureau aan de Hoflaan en dat aan de Boezemsingel maakt deel uit van de bredere uitverkoop van overtollige vastgoedprojecten door de politie.  Hiervoor sloot het korps begin dit jaar een raamovereenkomst met vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, MVGM en Redept. Het gaat om circa 100 politiebureaus die in de periode 2019 tot en met 2021 verkocht moeten  worden met een mogelijkheid tot verlenging tot en met 2023.

Bestemming wonen

Het bureau aan de Boezemsingel 13  betreft een vooroorlogs politiebureau, gelegen aan een stadssingel in de Rotterdamse wijk Oud-Crooswijk.  Het object meet 1.988 m² b.v.o. verdeeld over 4 bouwlagen, met een voor- en een achterterrein. Het perceel is circa 1.355 m2 groot. Op het pand rust de bestemming maatschappelijk met de functieaanduiding ‘wonen’.

Digitale hamer

Behalve de voormalige Rotterdamse bureaus gaan op 12 november bij BOG Auctions politiebureaus in Houten (Fortweg 6A), Gemert (Komweg 45) en Venray (Leunseweg 4) onder de digitale hamer.

Reageer op dit artikel