nieuws

Hotel in voormalige drukkerij het Vrije Volk

Beleggingen

Het monumentale Slaakhuys in de Rotterdamse wijk Kralingen begint aan zijn tweede jeugd als een boutique hotel. 

Hotel in voormalige drukkerij het Vrije Volk

Vastgoedbelegger en ontwikkelaar Frame Vastgoed heeft in samenwerking met architect Jeroen Hoorn ruim twee jaar gewerkt aan de restauratie, renovatie en uitbreiding van het Slaakhuys aan de Slaak 34. Waar in april 2018 reeds de Lidl supermarkt in de voormalige drukkerij van wijlen dagblad het Vrije Volk opende, heeft nu ook de rest van het rijksmonument een nieuwe bestemming gekregen.

74 hotelkamers

Onder de naam The Slaak Rotterdam is een design boutique hotel aan het Tribute Portfolio label van Marriott Hotels toegevoegd. The Slaak Rotterdam beschikt over 74 ruime hotelkamers, restaurant & bar Didot34, twee vergaderruimtes en fitness Studio34. Onder het hotel en de supermarkt bevindt zich een openbare parkeergarage met 46 parkeerplaatsen.

Frame Vastgoed is een binnenstedelijke belegger, ontwikkelaar en serviceorganisatie. Het bedrijf is actief in de Spaanse Polder, Rotterdam- Noord, Katendrecht, IJsselmonde, Hoogvliet en Brielle.

Reageer op dit artikel