nieuws

CityHub waagt de sprong naar het buitenland

Beleggingen

Het Nederlandse hotelconcept CityHub opent volgend jaar zomer haar eerste buitenlandse hotel, in Kopenhagen, zo meldt Misset Horeca. 

CityHub waagt de sprong naar het buitenland
Een impressie van het nieuwe hotel in Kopenhagen

De sprong naar het buitenland met de nieuwe hub in de Deense hoofdstad lag al in de planning. CityHub opende in 2015 de eerste locatie in Amsterdam met 50 ‘hubs’: compacte prefab-cabines. In 2018 volgde Rotterdam met 126 hubs. CityHub Kopenhagen krijgt als derde vestiging 215 ‘hubs’.

Wensenlijstje

De groeiaspiraties bij CityHub zijn voorlopig nog niet van de lucht. De site van het bedrijf meldt als wensenlijstje nog een nieuwe vestiging in Amsterdam en nieuwe buitenlandse vestigingen in Barcelona, Berlijn, Brussel, Dublin, Edinburgh, Hamburg, Helsinki, Lissabon, Londen, Madrid, München, Oslo, Parijs, Porto, Stockholm, Wenen en Zürich.

Minimale plafondhoogte

De nieuwe CityHubs moeten worden gerealiseerd in stadscentra waarbij het bedrijf zowel kiest voor transformatie van bestaande gebouwen als voor nieuwbouw. De beoogde panden moeten tussen de 1.000 en 4.000 m2 groot zijn met een minimale plafondhoogte van 2,8 meter.

Reageer op dit artikel