nieuws

Wat betaalde Exeter voor dc in Oldenzaal?

Beleggingen

 Het distributiecomplex aan de Hanzepoort 10-10a in OIdenzaal is door Van Oosterbosch Vastgoed verkocht aan Exeter Property Group.

Wat betaalde Exeter voor dc in Oldenzaal?

Volgens onderzoek van Vastgoedmarkt in het Kadaster is op 26 augustus 5,9 miljoen euro betaald door het in Luxemburg geregistreerde vastgoedvehikel Exeter III Netherlands.

Het 12.000 m² grote object is in gebruik bij Schenker Logistics Nederland.  Het object werd recent grondig gerenoveerd en ligt aan de A1 wat strategische toegang tot Duitsland biedt.

Voor internationaal vastgoedvermogensbeheerder Exeter is het pand  een ‘mooie aanvulling’ op de  ‘value add’ portefeuille.  Value add staat voor vastgoed waar nog waarde aan toegevoegd kan worden. De wereldwijd actieve onderneming opereert al een aantal jaren op de Nederlandse logistieke vastgoedbeleggingsmarkt. Hiervoor verwierf  de onderneming hier in november vorig jaar een dc in Tilburg.

Exeter werd bij deze transactie juridisch geadviseerd door Rechtstaete. De Lobel & Partners ‘real estate experts’, collegiaal met internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield belast met de verkoop, realiseerde deze transactie namens verkoper.

Reageer op dit artikel