nieuws

Lianeo verkoopt kantoor Boskalis in Rotterdam

Beleggingen

Lianeo verkoopt kantoor Boskalis in Rotterdam
Waalhaven Oostzijde 85, Rotterdam

Lianeo Real Estate heeft het kantoorgebouw aan de Waalhaven Oostzijde 85 in Rotterdam verkocht aan een door M7 Real Estate beheerd fonds.

Het gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ongeveer 6.200 m2 met 140 parkeerplaatsen en is op dit moment volledig verhuurd aan Boskalis. Eind 2018 heeft Lianeo Real Estate een huurverlenging tot stand gebracht tot eind februari 2022. Hierna verhuist Boskalis naar zijn locatie in Papendrecht.

Het gebouw heeft energielabel A en bestaat uit twee geschakelde delen. Hierdoor kan het kantoor eenvoudig gesplitst worden per verdieping en vleugel. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor multi-tenant gebruik.

Vastgoedadviseur Colliers International heeft Lianeo Real Estate op commercieel gebied begeleid bij deze transactie. DFLS Legal & Tax adviseerde Lianeo Real Estate op juridisch gebied. M7 Real Estate is in deze transactie begeleid door Loyens & Loeff (juridisch), Savills (technisch) en Ambiente (milieutechnisch).

Reageer op dit artikel