nieuws

Ping Properties koopt hoofdkantoor Blauwhoed

Beleggingen

Ping Properties koopt hoofdkantoor Blauwhoed

Ping Properties heeft het hoofdkantoor van projectontwikkelaar Blauwhoed gekocht aan de Lichtenauerlaan 80 in Rotterdam op Brainpark II.

Verkoper Blauwhoed heeft het pand met een verhuurbaar vloeroppervlak van 3.340 m2 overgedragen en gedeeltelijk terug gehuurd voor een lange periode.

PingProperties wil het gebouw optimaliseren op het gebied van huurders, duurzaamheid en klimaat. De koper bezit in Rotterdam al winkelcentrum Eudokiaplein en enkele eenheden light industrial en leisure.

Brainpark II is een ontwikkeling uit 1999 van Blauwhoed. Het kleinschalig kantorenpark bestaat uit twaalf panden in eenzelfde bouwstijl langs een groene laan. De locatie ligt direct aan snelweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) en nabij metrostation Kralingse Zoom. Het gebouw zelf is goed zichtbaar vanaf de A16.

Reageer op dit artikel