nieuws

Heembouw realiseert nieuwe productielocatie

Beleggingen

In opdracht van Hordijk Verpakkingsindustrie Zaandam realiseert Heembouw een nieuwe productielocatie aan de Daalderweg in Zaandam.

Heembouw realiseert nieuwe productielocatie

Heembouw en Hordijk sloten hiervoor onlangs een overeenkomst. Het nieuwe bedrijfspand is ontworpen door het eigen architectenbureau van Heembouw, Habeon Architecten, en omvat een hal van in totaal 22.500 m2 met een kantoor van circa 1.300 m2. De locatie aan de Daalderweg ligt tegenover de reeds bestaande productielocatie van Hordijk.

Hordijk Verpakkingsindustrie Zaandam ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen. Het bedrijf maakt een sterke groei door. De nieuwe productielocatie zorgt voor een uitbreiding van de reeds aanwezige capaciteit aan de Daalderweg en Westzanerdijk in Zaandam.

Het ontwerp van Habeon Architecten kenmerkt zich door een uitkragend kantoorvolume aan de zuid-oost hoek van het pand, pal langs de kanaalkade én met prachtig uitzicht over het naastgelegen Noordzee-kanaal.

Heembouw is inmiddels gestart met de bouwwerkzaamheden. De oplevering van de productielocatie is in juni 2020.

Reageer op dit artikel