nieuws

ASR Real Estate verduurzaamt 126 appartementen

Beleggingen

De bewoners van 126 appartementen in Amstelveen-Zuid hebben ingestemd met de verduurzaming, verbetering en modernisering van hun woning.

ASR Real Estate verduurzaamt 126 appartementen

Meer dan 70 procent  van de bewoners stemde in met de renovatieplannen van ASR Reak Estate en  aannemer Van Wijnen. De woningen aan de Rio Grande, Niagara en Missouri in Amstelveen zijn eigendom van ASR Dutch Core Residential Fund en gaan van EPA-label E/F/G naar A.

De verduurzaming wordt gerealiseerd door het plaatsen van HR++ glas, diverse soorten isolatie en zonnepanelen. Verder worden de liften, balustrades en balkonhekken vernieuwd en de entrees gemoderniseerd. Met de plaatsing van gasabsorptiepompen kunnen de gebouwen in de toekomst gasvrij worden gemaakt. De werkzaamheden starten september dit jaar en zijn naar verwachting in het tweede kwartaal 2020 afgerond.

ASR Real Estate  geeft hiermee invulling aan de ambitie om de portefeuille van het ASR Dutch Core Residential Fund verder te verduurzamen. Inclusief de verduurzaming in Amstelveen zijn sinds 2015 meer dan 1000 woning verduurzaamd in onder andere Amsterdam, Hilversum en Utrecht.

Reageer op dit artikel