nieuws

Wat betaalde Dream Global voor Hoofddorps kantoor?

Beleggingen

Wat betaalde Dream Global voor Hoofddorps kantoor?

Dream Global heeft het kantoorgebouw aan de Spicalaan 1-59 in Hoofddorp gekocht.

Dat blijkt uit de akte van levering. De koper is Dream Global Spica Coöperatieve U.A. en de verkoper is CF Tilburg Holdings. De koopsom bedroeg 22.391.975,03 euro.

Het management van het pand komt in handen van Merin, blijkt uit een persbericht van Merin. De vastgoedonderneming werd in 2017 overgenomen door Dream Global.

Spicalaan 1-59 is een multitenantkantoor van 11.000 m2 verdeeld over vijf verdiepingen. Het ligt dichtbij het station en naast gebouw Polaris, dat in 2017 aan de managementportefeuille werd toegevoegd. Met het beheren van kantoren in dezelfde omgeving ziet Merin kans operationele synergieën te behalen en concepten als boetiekkantoren en smartoffice aangrenzend aan te bieden. Inclusief Spicalaan 1-59 heeft Merin drie gebouwen in Hoofddorp.

40 procent beschikbaar

De nieuwe aanwinst is voor 40 procent beschikbaar. Het uit 1996 daterende pand heeft een receptie en restaurant. De parkeerratio is 1:45 en de auto kan in de ondergelegen garage staan. Merin zal het gebouw tot een boetiekkantoor ontwikkelen door de entree en het restaurant op te knappen en het flexconcept Smart Office te realiseren.

Merin blijft zoeken naar kantoorgebouwen vanaf 7.500 m2, met een sterke focus op de Randstad.

Reageer op dit artikel