nieuws

Primevest Capital Partners verwerft derde parkeergarage in Dublin

Beleggingen

Primevest Capital Partners heeft op 10 juli de parkeergarage Christchurch verworven aan de Werburgh Street in de Ierse hoofdstad Dublin.

Primevest Capital Partners verwerft derde parkeergarage in Dublin

De Utrechtse vastgoedvermogensbeheerder heeft deze parkeergarage geacquireerd voor zijn vierde institutionele fonds, als verdere uitbreiding van de investeringsportfolio.

De parkeergarage bevindt zich aan de rand van het belangrijkste winkelgebied en wordt omringd door verschillende kantoren, hotels en theaters. Hierdoor profiteert de parkeergarage zowel gedurende de dag als avond/nacht van een brede verscheidenheid aan klanten. De bovengrondse parkeergarage heeft 213 parkeerplaatsen en wordt beheerd door Q-Park.

Floris Haentjens, Acquisition Manager Parking: ‘Dit is het type parkeergarages welke we zoeken en we staan ​​open voor meer investeringen in bijna heel Europa. Dit is onze 3e acquisitie in Dublin en al de 48e parkeergarage in onze portefeuille. De aankoop van deze parkeergarage versterkt onze hoogwaardige portefeuille in Europa en brengt het totale geïnvesteerde volume in parkeergarages op meer dan 900 miljoen euro.’

Reageer op dit artikel