nieuws

Portefeuille Next Real Estate Breeam gecertificeerd

Beleggingen

Next Real Estate heeft haar portefeuille met 13 assets in één keer BREEAM in-use gecertificeerd middels de portefeuille aanpak. Hiermee zijn voor het eerst drie typen vastgoed tegelijkertijd gecertificeerd met een portefeuille aanpak.

Portefeuille Next Real Estate Breeam gecertificeerd

Ruim 54.000 m2 is gecertificeerd. Het betreft acht kantoren, vier winkelcentra en een hotel.

De 13 panden zijn met gemiddeld ‘Good’ gecertificeerd, waarvan twee Very Good. NEXT Real Estate gaat de komende jaren door om de panden nog verder te verbeteren en te verduurzamen. laat het bedrijf weten. Op basis van deze certificering is inzichtelijk welke acties genomen moeten worden om hiermee aan de slag te gaan.

De portefeuille-aanpak voor een gemixt portfolio is uniek en heeft gezorgd voor een efficiency-slag. Het is mogelijk geworden om de aanpak te standaardiseren en hierdoor sneller en gerichter aan de slag te gaan.

CFP Green Buildings zal NEXT Real Estate ondersteunen bij de verdere verbeteringen van de gebouwen en zorgen dat bij hercertificering alle gebouwen een hoger resultaat zullen halen.

 

Reageer op dit artikel