nieuws

Nieuwe vestiging Storage Share in Veendam

Beleggingen

Opslagplatform Storage Share heeft aan de Lloydsweg in Veendam een nieuwe vestiging geopend.

Nieuwe vestiging Storage Share in Veendam
De nieuwe vestiging van Storage Share in Veendam.

Het betreft 79 opslagunits van in totaal 500 m2. De vestiging zit in de voormalige showroom van autobedrijf Meijer. Het is de tweede locatie in de provincie Groningen.

Storage Share verhuurt op ongeveer veertig locaties leegstaand vastgoed als tijdelijke opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Dit zijn enerzijds kantoren die langdurig leeg staan en vanwege de locatie of het voorzieningenniveau niet langer geschikt zijn als kantoorruimte. Anderzijds verhuurt Storage Share bedrijfshallen die compleet verbouwd worden en voor de lange termijn ingezet worden voor de opslag van inboedels en bedrijfsvoorraden.

Reageer op dit artikel