nieuws

Dirk kiest voor vernieuwing met vier testfilialen

Beleggingen

Supermarktketen Dirk van den Broek heeft vier filialen verspreid over Nederland een complete make-over gegeven waarbij het gemak voor de klant voorop staat. 

Dirk kiest voor vernieuwing met vier testfilialen

Recent werd de verbouwde Dirk aan het Marie Heinekenplein in de Amsterdamse Pijp opgeleverd. Deze Dirk staat volledig in het teken van drie pijlers: voordelig, vers en volledig. Op de gevarieerde versafdelingen brengen we bijvoorbeeld in beeld welke weg producten afleggen voor ze bij de klant op het bord liggen. Ook zijn er nieuwe stellingen waarbij aanverwante producten bij elkaar liggen en is er een scan & go-plein, waar klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen en afrekenen.

Vier testlocaties

Behalve het filiaal in de hoofdstad zijn ook de vestigingen in Alblasserdam, Maarssenbroek en Leidschendam omgebouwd tot testfiliaal. ‘Wij hebben vier totaal uiteenlopende filialen gekozen, zodat wij kunnen testen of de nieuwe uitstraling passend is op elke locatie’, aldus Dirk-directeur Marcel Huizing.

Dirk en Deka

De Dirk supermarkten zijn onderdeel van de Detail Result groep die verder ook DekaMarkt omvat. Dirk heeft 122 filialen door heel Nederland, voornamelijk in Noord- en Zuid-Holland. DekaMarkt heeft 81 winkels, verspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Het hoofdkantoor van de groep ziet in Velsen-Noord.

Reageer op dit artikel