nieuws

Segesta koopt voormalige V&D en De Deining in Hoofddorp

Beleggingen

Segesta koopt voormalige V&D en De Deining in Hoofddorp
Dik Tromplein 2, Hoofddorp

Wereldhave heeft de naast elkaar gelegen panden van de voormalige V&D aan Diktromplein 2 en De Deining aan Marktplein 96 aan het Dik Tromplein in Hoofddorp verkocht. Koper is de Segesta Groep uit Alkmaar.

Segesta wil deze centrumlocatie herontwikkelen en de bestaande panden te slopen. De nieuwbouw zal bestaan uit een combinatie van retail, horeca, wonen en parkeren. Segesta is momenteel in overleg met de gemeente Haarlemmermeer over het plan. Na realisatie zal Segesta het project aan zijn eigen vastgoedportefeuille toevoegen.

Wereldhave kocht de beide opbjecten in 2014 voor een bedrag van 9,659 miljoen euro.

Rekening houdend met de te doorlopen bestemmingsplanprocedure verwacht Segesta het project medio 2022 in gebruik te kunnen nemen voor de verhuur. Bij deze transactie waren geen makelaars betrokken.

Reageer op dit artikel