nieuws

Hemmink Groep bouwt logistiek op Marslanden Zwolle

Beleggingen

Hemmink Groep bouwt logistiek op Marslanden Zwolle
Nieuwbouw bedrijfspand Hemmink Groep Zwolle

Op bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle heeft Aan de Stegge Twello de eerste paal van het nieuwe kantoor en logistieke centrum geslagen voor een nieuw logistiek centrum met kantoor voor de Hemmink Groep.

Het pand aan de Popovstraat 1 is door Aan de Stegge Twello en Jansen Vastgoed samen met Hemmink ontwikkeld. De logistieke processen van Hemmink waren uitgangspunt bij de ontwikkeling van de nieuwbouw. Daaromheen is de meest duurzame en functionele
bouwtechnische huisvestingsoplossing ontwikkeld.

Moderniseren en centraliseren

Hemmink kan de nieuwe logistieke bedrijfshal van 5.000 m2 eind 2019 betrekken. In deze hal centraliseert en moderniseert Hemmink het logistieke proces van alle bedrijven uit de Hemmink Groep. De kantoorruimte kan eind maart 2020 betrokken worden. In dit pand worden alle commerciële activiteiten van Hemmink in Zwolle en de shared services voor de gehele Hemmink Groep ondergebracht.

Duurzaam en energiezuinig

Het nieuwe bedrijfspand is functioneel, modern, duurzaam en energiezuinig met een open uitstraling en een stimulerende werk- en leefomgeving. Het pand wordt gasloos gebouwd en krijgt na oplevering een Breeam-certificering. Een materialenpaspoort van Madaster zorgt ervoor dat het pand ook op de lange termijn optimaal circulair ingezet kan worden.

De realisatie van het nieuwe duurzame bedrijfspand van de Hemmink Groep is een samenwerking tussen investeerder Jansen Vastgoed, Aan de Stegge Twello, BDG architecten, Zwaag interieur en Replan Engineering.

Foto's

Reageer op dit artikel