nieuws

Heembouw levert Haagse huurappartementen op aan MN

Beleggingen

Heembouw Wonen in Den Haag heeft de 133 huurappartementen in de vrije sector met gemeenschappelijke ruimten in woongebouw De President aan pensioenuitvoerder en vermogensbeheerder MN opgeleverd.

Heembouw levert Haagse huurappartementen op aan MN
Woongebouw De President, Den Haag

Pensioenuitvoerder en vermogensbeheerder MN investeert namens Pensioenfonds Metaal & Techniek in de 133 huurappartementen.

De President is onderdeel van de herontwikkeling van het verouderde kantorengebied aan het Haagse Verhulstplein. Het ligt op de hoek van de Conradkade en de President Kennedylaan. Het project heeft gevels van gele baksteen, antracietkleurige, onderhoudsarme kunststofkozijnen en kaders van schoon prefab beton. Op de kopgevel van het woongebouw aan de President Kennedylaan is een zogeheten sgraffito van beeldend kunstenaar Harry op de Laak (Venlo, 1925 – Horn, 2012) uit de gevel van het gesloopte kantoorpand teruggeplaatst.

Ontwikkelcombinatie

Het gebouw is een ontwikkeling van de combinatie Conradstaete I en omvat 157 appartementen waarvan 22 koopappartementen, twee penthouses. De ontwikkelcombinatie bestaat uit Zeilstra Vastgoedmanagement, Heembouw Wonen Ontwikkeling en Mahler Vastgoed Ontwikkeling.

Reageer op dit artikel