nieuws

QX Real Estate verwerft kantoor en winkelcentrum

Beleggingen

QX Real Estate heeft haar portefeuille uitgebreid met twee nieuwe vastgoedobjecten. Een kantorenpand in Sassenheim en een winkelcentrum in Oosterhout.

QX Real Estate verwerft kantoor en winkelcentrum
Madame Curiestraat Sassenheim

QX Real Estate heeft overeenstemming bereikt met BAM bouw en techniek voor de aankoop van 1.313 m2 kantoorruimte gelegen aan de Madame Curiestraat in Sassenheim nabij de afslag van de A 44. Het ontwerp van de gebouw en is geïnspireerd op de bloembollen loodsen die typerend zijn voor deze regio. De kantoorruimte is zeer duurzaam gebouwd waarbij groenfinanciering door ING Real Estate Finance mogelijk was.

De kantoorruimtes zijn verhuurd aan een viertal bedrijven te weten:
Starts & Stories
VDK enginering
Partiar
Kega

De kantoren worden ondergebracht in QX Vastgoedfonds XIV. De strategie van het nieuw op te richten vastgoedfonds is erop gericht om langdurig rendement te behalen uit verhuur van de kantoorruimtes. De activiteiten van QX Real Estate zijn gericht op het ontwikkelen van en het investeren in vastgoed met private equity. Onze investeringen omvatten zowel commercieel vastgoed, woningen als zorgvastgoed.

Oosterhout

Winkelcentrum Bouwlingplein Oosterhout

Winkelcentrum Bouwlingplein Oosterhout

QX Real Estate heeft ook overeenstemming bereikt met Shopping Centre Oosterhout voor de aankoop van winkelcentrum Bouwlingplein in het centrum van Oosterhout.

Het winkelcentrum is gelegen in het centrum van Oosterhout en omvat  7.678 vierkante meter winkelruimte, 250 parkeerplaatsen, 14 appartementen. Het vastgoed is recent duurzaam gerenoveerd en gerevitaliseerd waardoor een fraai winkelcentrum met energie A labels is ontstaan.

De belangrijkste huurders van de winkelruimtes zijn:

– Jumbo

– ABN-Amro

– Bristol

Shopping Centre Oosterhout B.V. werd geadviseerd door Retail Capital en Next advocaten. Lobel & Partners ‘real estate experts’ trad bij de verwerving op voor de QX Real Estate. De juridische begeleiding werd verzorgd door Albicher Notariaat uit Breda.

Reageer op dit artikel