nieuws

Wat betaalde Quan voor object in Amsterdam-West?

Beleggingen

Wat betaalde Quan voor object in Amsterdam-West?

Quan Real Estate Investors heeft het bedrijfs- en kantoorgebouw aan de Gyroscoopweg 144 -146 in Amsterdam gekocht.

Het object in Amsterdam-West heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 4.187 vierkante meter en 51 parkeerplaatsen. Er zijn meer partijen gevestigd. Het pand is momenteel volledig verhuurd. Verkoper is een consortium van private beleggers.

GA Makelaars heeft, collegiaal met CBRE, de verkoper geadviseerd. Quan Real Estate Investors werd geadviseerd door Appelhoven Vastgoedadviseurs, Projet Bouwmanagement en HMK Notarissen.

De prijs bedroeg 2.690.000 euro, blijkt uit de akte van levering.

Quan kocht onlangs met Harbert Management Corporation twaalf kantoorpanden voor 79,8 miljoen euro. Bij die gelegenheid kondigde Quan meer aankopen aan. De nu bekendgemaakte acquisitie ging vooraf aan de aankoop van de kantorenportefeuille. De levering van het pand aan de Gyroscoopweg vond plaats op 28 februari 2019, het transport van de twaalf kantoren volgde op 26 maart.

Reageer op dit artikel