nieuws

Round Hill Capital: Nederlandse woningen blijven aantrekkelijk

Beleggingen

De Britse vastgoedbelegger Round Hill Capital blijft voor de toekomst kijken naar mogelijkheden om de te investeren in de  Nederlandse woningmarkt.

Round Hill Capital: Nederlandse woningen blijven aantrekkelijk
ceo-Round-Hill-Capital-Michael-Bickford

Oprichter en CEO Michael Bickford van Round Hill geeft dit aan naar aanleiding van het interview dat Vastgoedmarkt met CIO Christian Fladeland van de Zweedse vastgoedbelegger Heimstaden had. Heimstaden nam eerder dit jaar een portefeuille van 10.000 woningen van Round Hill over. In het interview gaf Fladeland aan dat het voor een core-woningbelegger als Heimstaden aantrekkelijker is om voor de lange termijn op de Nederlandse residentiële markt actief te zijn.

Opnieuw investeren

Dat zal Round Hill er volgens Bickford  echter niet van weerhouden om in de toekomst opnieuw te investeren in Nederlandse woningen. ‘Deze verkoop past in de strategie van Round Hill Capital om te beleggen in hoogwaardige portefeuilles en de waarde van de onderliggende activa te verbeteren door hun operationele prestaties te optimaliseren. Round Hill Capital blijft zich inspannen om in Nederland op een verantwoorde manier te investeren in, ontwikkelen en beheren van woningen in Nederland en we kijken er naar uit onze aanwezigheid in Nederland en in heel Europa uit te breiden.’

Reageer op dit artikel