nieuws

Wat kostte kantoorpand Madoura in Den Haag?

Beleggingen

Een particuliere belegger koopt het kantoorpand Madoura van Onderlinge ’s-Gravenhage aan de Anna van Saksenlaan 8-10 in Den Haag.

Wat kostte kantoorpand Madoura in Den Haag?

Het gebouw heeft een oppervlakte van 2.800 m2 en energielabel A. Het staat in De Groene Schenk in de buurt Bezuidenhout-Oost. De verkoper, de Onderlinge ’s-Gravenhage, zal het pand na een verbouwing huren.

CBRE heeft de verkoop namens Onderlinge ’s-Gravenhage begeleid. Daarbij waren de afdelingen Capital Markets, Capital Advisors en Development Services betrokken. Osborne Clarke trad op als juridisch adviseur van de verkoper.

De prijs bedroeg 7.000.000 euro en de nieuwe eigenaar is Stichting Atmos, blijkt uit de eigendomsinformatie in het Kadaster.

Reageer op dit artikel